Accountant
Accountant
Smilde SAB in
Veendam
[Terug naar Veendam]
Smilde SAB
Beneden Westerdiep 7-9
9641 GD Veendam

tel: 0598-615722

Extra informatie

Wie is SAB Accountants?   
Register belasting adviseurs  
'Wij zijn zelf zelfstandig ondernemer. Reken maar dat we jou begrijpen'. 
 
Wij van SAB Accountants & Adviseurs hebben ruim 40 jaar ervaring in accountancy gericht op het MKB en ZZP. Wij weten als ondernemers wat er omgaat in een onderneming, alle soorten klanten hebben we gehad. Die 40 jaar daar vallen we op terug. SAB Accountants & Adviseurs heeft klanten in praktisch alle branches en dus ruime expertise. 
 
'Specialisten van SAB Accountants & Adviseurs' 
 
Om onze klanten zo goed mogelijk bij te staan met raad en daad investeren wij veel in opleiding en kennis van onze collega's. Ons team bestaat uit een diversiteit van MKB specialisten zoals AA Accountants, Fiscaal juristen, belastingadviseurs, loonadministrateurs en Assistent Accountants. Samen maken zij het team van SAB Accountants & Adviseurs compleet en zijn ze in staat jou gedegen bij te staan en te adviseren. 
 
'Elke klant zijn eigen contactpersoon, wel zo prettig' 
 
Vaak hoor of lees je dat alleen grote bedrijven een vast contactpersoon krijgen bij bijvoorbeeld een bank of Accountantskantoor. Wij van SAB Accountants staan daar anders in, we begrijpen als geen ander dat elke ondernemer terug moet kunnen vallen op een vast contactpersoon bij bijvoorbeeld een Accountantskantoor. Bij SAB hebben dus alle klanten van particulier tot ZZP en van ZZP tot grote MKB een vast contactpersoon. Oh ja, binnenlopen zonder afspraak is geen probleem, de koffie staat altijd klaar. 
 
'We werken bewust met termijnbetaling. En lachen kost hier niets.' 
 
We houden niet van uurtje - factuurtje of verrassingen achteraf. We werken altijd met een helder plan van aanpak en met vaste prijsafspraken. Veel startende, maar ook gevestigde ondernemers betalen het liefst in termijnen. Dat begrijpen we en daar werken we graag aan mee. De kosten zijn altijd afhankelijk van de complexiteit en de duur van een traject. Maar altijd vooraf duidelijk. Dat voorkomt verrassingen achteraf. O ja, en ondanks ondernemen een serieuze zaak is wordt ook gelachen tijdens onze samenwerking. En dat is gratis. 
 
'We hebben een goed netwerk. Meestal weten we wel wanneer het klikt'. 
 
Dit is voor menig ondernemer een belangrijk pluspunt. SAB Accountants & Adviseurs beschikt over een ruim en divers netwerk. SAB Accountants & Adviseurs kan de juiste match adviseren en dat bespaart je niet alleen veel zoekwerk maar ook teleurstellingen, want wij hebben het kaf al van het koren gescheiden. De een past beter dan de ander. We hebben met niemand samenwerkingsovereenkomsten. Wel kunnen we rechtstreeks doorverwijzen. Leasemaatschappijen, verzekeringsagenten, ontwerpers, tekstschrijvers, noem maar op. De klik heb je wel of niet. Maar dat schatten we meestal goed in. We zeggen maar zo, ons netwerk is jouw netwerk. 
 
'Bomen in het bos. Dat doen we ook'. 
 
We ondersteunen ondernemers. We zijn deelgenoot. Ook als je door grote of kleine zorgen door de bomen het bos even niet meer ziet. Van je afpraten, door te bomen in het bos kan ervoor zorgen dat jij hier gesterkt de deur weer verlaat. We bieden je dat luisterende oor. Ontzorgen. We durven dan ook te zeggen dat we echt naast je staan. Is het je opgevallen? We schreven regelmatig over 'we en wij' op onze site. Jouw zaak is onze zaak. Zo staan we precies in ons werk: jouw zaak is onze zaak. 
 
Eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen? Dit kost u niets...