Accountant
Accountant
BLM accountantskantoor in
Veldhoven
[Terug naar Veldhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VBLM accountantskantoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
BLM accountantskantoor
Bastion 50
5509MJ Veldhoven

tel: 040-2307800

Extra informatie

Welkom bij BLM   
BLM is een accountants- en belastingadvieskantoor dat is opgericht in 1989. Met ingang van 1 januari 2012 draagt ons kantoor de naam BLM. Wij zijn aangesloten bij de Federatie Belastingadviseurs, NBA, Federatie Financieel Planners en SRA. Met name richten wij ons op het midden- en kleinbedrijf, de zelfstandige beroepsbeoefenaren, non-profitinstellingen en ook op particulieren. Wij bieden professioneel begeleiding op het gebied van de zakelijke dienstverlening, waarbij de nadruk op fiscale advisering en accountancy ligt.  
 
 
BLM, your most trusted advisor 
 
BLM is een belastingadvies- en accountantskantoor, gespecialiseerd in ondernemersadvies. Dat doen we sinds 1989, op basis van kennis, ervaring en vooral op basis van de diepgewortelde ambitie om ondernemers te helpen ondernemen. Of het nu gaat om tax-planning, bedrijfsopvolging, internationaal belastingrecht, financiële planning of estateplanning – BLM heeft de expertise in huis. 
 
BLM fungeert als klankbord, voorziet in advies in dagelijkse en bijzondere situaties en biedt de tools die u nodig hebt voor het maken van weloverwogen keuzes. Privé, zakelijk of allebei. Samen brengen we risico’s in kaart en nemen we zoveel mogelijk onzekerheid rondom de onderneming en uw persoonlijke situatie weg. 
 
Maar belangrijker nog dan wat we doen, is hoe we het doen. BLM is objectief, helder en duidelijk. Bovendien hebben we graag intensief en persoonlijk contact met onze klanten. Hoe beter we u en uw zakelijke en privésituatie kennen, hoe beter we u immers van dienst kunnen zijn. Zo weet u zeker dat u ook rondom actuele ontwikkelingen de beste oplossingen krijgt. Uw toekomst in goede handen. 
 
BLM is aangesloten bij de Federatie Belastingadviseurs, NBA, Federatie Financieel Planners en SRA 
 
 
BLM, tot uw dienst 
 
Bij BLM is uw toekomst in goede handen. BLM fungeert als klankbord, geeft advies en biedt hoogwaardige zakelijke dienstverlening. Van fiscale advisering en accountancy tot financiële planning en estate planning, maar ook bij de keuze van de juiste ondernemingsvorm, bedrijfsopvolging en fiscale procedures – vakkennis, ervaring en persoonlijke aandacht tellen op tot optimaal resultaat. Wat kunnen we voor u betekenen?