Accountant
Accountant
Mivro accountantskantoor in
Veldhoven
[Terug naar Veldhoven]
Mivro accountantskantoor
Begijnstraat 58
5503XZ Veldhoven

tel: 06-12631829

Extra informatie

Mivro accountantskantoor is een in 2012 gevestigd accountantskantoor te Veldhoven waarachter bijna 35 jaren ervaring als accountant in het midden en kleinbedrijf schuilgaat.   
Harrie van Mierlo AA heeft samen met zijn echtgenote Marion, die eigenaresse is van Mivro Administraties en Consultancy, besloten ook zakelijk de handen ineen te slaan en een full-service kantoor op te zetten op het gebied van administratie, accountancy en consultancy. 
Hoewel Harrie momenteel nog als enige accountant werkzaam is binnen de organisatie is, in verband met gestage groei en hieruit mogelijk voortvloeiende toekomstige uitbreiding van ons kantoor met meer accountants, voor de naam Mivro accountantskantoor (in meervoud) gekozen. 
 
Mivro accountantskantoor richt zich met haar accountancywerkzaamheden hoofdzakelijk op het midden en kleinbedrijf in de regio Eindhoven en de Kempen. Daarnaast behoren tot het cliëntenpakket ook een aantal internationaal opererende bedrijven. 
 
Kennis en kunde met behulp van professionele up-to-date programmatuur zorgen voor een goede en gedegen verwerking van uw gegevens waarbij enerzijds voldaan wordt aan de door de wet en anderzijds aan de door onze beroepsgroep (NBA) opgelegde regelgeving. 
 
Persoonlijke benadering 
 
Door de efficiënte verwerking van de gegevens en de zeer ruime kennis van het midden en kleinbedrijf blijft tijd en ruimte over voor goede begeleiding en advisering. 
 
Als ondernemer en als privé persoon wordt u continue geconfronteerd met een web van wet- en regelgeving. Wij willen u graag helpen, als uw persoonlijk adviseur, om zicht te krijgen op deze materie in onze huiselijke omgeving.