Accountant
Accountant
Philipse Keunen accountantskantoor in
Venlo
[Terug naar Venlo]
Philipse Keunen accountantskantoor
Noorderpoort 83
5916PJ Venlo

tel: 077-3512231

Extra informatie

Wie zijn we   
Philipse Keunen accountantskantoor te Venlo is een jong en ervaren accountantskantoor waar kennis en ervaring dagelijks op professionele wijze worden samengevoegd. De motor achter Philipse Keunen zijn Paul Philipse AA en mr. Kevin Keunen. 
 
Beide ondernemers beschikken over een indrukwekkend zakelijk verleden met een breed netwerk en mogen zowel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in de profitsector, de non-profit sector en particulieren tot hun klantenkring rekenen. Neem contact met op voor een vrijblijvende afspraak. 
 
Philipse Keunen accountantskantoor lijkt wellicht een accountantskantoor zoals er vele zijn in de regio. Toch....de aanpak bij Philipse Keunen verschilt wezenlijk. Bij Philipse Keunen staat de cliënt écht centraal bij alle activiteiten. 
Het onderscheidend vermogen van Philipse Keunen is prominent en permanent aanwezig en wordt zichtbaar gemaakt in kwalitatief hoogwaardige adviezen. Service en bereikbaarheid staan daarbij overduidelijk op de voorgrond. Philipse Keunen garandeert maximale betrokkenheid met korte en inspirerende lijnen en met een uitstekend gevoel voor cijfers en mensen. 
 
Wat doen we 
 
Philipse Keunen is een accountants- en belastingadvieskantoor met een groot pakket aan bedrijfseconomische en fiscaaltechnische diensten dat zich met name kenmerkt door daadkracht en visie. 
 
Een uitgekiende organisatie met een scherp oog voor details, waarbij zaken niet op afstand worden bekeken maar waarbij directe betrokkenheid bij uw ondernemersproblematiek een vanzelfsprekendheid is. 
 
Philipse Keunen voelt zich ondernemer tussen ondernemers, groot of klein. 
 
Uw voordelen 
 
Philipse Keunen werkt niet met kille cijfers maar laat cijfers leven. Dat vergt uiteraard wel een sterke strategie waarmee zeer gericht kan worden gestuurd en eventueel tijdig kan worden ingegrepen. 
 
Door zich te profileren als steunpilaar voor ondernemers, voornamelijk in het MKB, heeft Philipse Keunen meer dan slechts de gebruikelijk administratieve functie.