Accountant
Accountant
Accountantskantoor Lemmers in
Voorhout
[Terug naar Voorhout]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Lemmers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Lemmers
Loosterweg 3
2215TL Voorhout

tel: 0252-231114

Extra informatie

Wie zijn wij   
Waarom kiezen mensen voor Accountantskantoor Lemmers? Hier zijn verschillende redenen voor. 
 
Wij zijn al sinds 1966 actief in Voorhout en hebben dus een ervaring van ruim 40 jaar. Ons kantoor is gegroeid van een éénmansbedrijf tot een volwaardig kantoor van momenteel 13 medewerkers. Hieraan zijn onder andere één registeraccountant (RA) en twee Accountant-Administratieconsulenten (AA) verbonden.  
 
Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een nuchtere en doordachte blik op uw bedrijf. Speerpunten van onze manier van werken zijn persoonlijk en klantvriendelijk contact en een doelgerichte en professionele aanpak. 
 
Een belangrijke overweging om met ons in zee te gaan is de toegankelijkheid en betrokkenheid tussen u en ons. Door de kleinschaligheid van het kantoor zijn de communicatielijnen kort. U treft altijd iemand aan die u van dienst kan zijn. U krijgt een vast team van medewerkers, waarin ieder op zijn of haar terrein zich met uw bedrijf bezighoudt. Op deze manier streven wij er naar dat u altijd iemand kunt bereiken die kennis heeft van uw bedrijf. 
 
Wij geven u advies en informatie op een manier waarmee u uit te voeten kan. In heldere taal en geen overbodige rapporten, maar duidelijke adviezen. Hierbij kijken wij ook verder naar eventueel door u niet gesignaleerde problemen en/of mogelijkheden. 
De intensieve samenwerking met drie andere kantoren van Novens Accountants biedt verschillende voordelen: er is overleg mogelijk en specialistische kennis in huis. Verder hebben wij via ons relatienetwerk onder andere contacten met specialisten als advocaten, notarissen, fiscalisten, automatiseringsdeskundigen etcetera. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA en de Vereniging voor Register Controllers (VRC), Auxilium en Extendum, dé brancheadviesorganisaties voor accountantskantoren. 
 
Ons motto is: "groot zijn door klein te blijven". De professionaliteit is groot waarbij de benadering persoonlijk blijft.

Diensten 

Praktische begeleiding en op de praktijk gerichte adviezen staan bij ons centraal. Heldere antwoorden geven op uw ondernemingsvraagstukken, actief met u meedenken en samen met u zorgen voor een goede financiële administratie en bedrijfsstructuur zijn een drietal voorbeelden van onze manier van ondersteuning.  
 
Wij bieden naast administratieve-, accountancy- en fiscale diensten ook ondersteuning op andere vakgebieden waarbij specialistische kennis geboden is. Zo kunnen onze cliënten ook bij ons terecht voor advies, ondersteuning en uitvoering van werkzaamheden op het gebied van onder andere pensioenen, juridische zaken, personeel en organisatie, bedrijfsoverdracht, subsidies, estate planning en franchising. 
 
  • Begeleiding bij iedere ondernemingsfase 
  • Accountancy 
  • Administratieve dienstverlening 
  • Fiscale dienstverlening 
  • Vermogensadvies 
  • Salarisverwerking 
  • Personeel & Organisatie 
  • Financiële Planning 
  • Automatisering 
  • Online boekhouden