Accountant
Accountant
Belastica accountantskantoor in
Voorhout
[Terug naar Voorhout]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VBelastica accountantskantoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Belastica accountantskantoor
Jacoba van Beierenweg 84
2215KZ Voorhout

tel: 0252-232114

Extra informatie

BELASTICA; BELASTINGADVISEURS EN FINANCIEEL PLANNERS DIE MEEDENKEN, KRITISCH ZIJN EN HET MKB ONDERSTEUNEN.   
Vanuit onze kantoren in Voorhout en Leiden leveren wij een groot aantal diensten aan particulieren, ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB), directeur-grootaandeelhouders (DGA’s), zelfstandige beroepen, ZZP’ers, verenigingen en stichtingen. 
 
Wij verzorgen voor particulieren en ondernemingen de diverse belastingaangiften en financiële planning. Daarnaast verzorgen wij de financiële- en loonadministraties voor bedrijven en stellen wij de jaarrekeningen samen.  
 
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? U bent van harte welkom op één van onze kantoren in Voorhout en Leiden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Goed advies is goud waard! 
 
DIENSTEN 
 
Sinds 1993 behartigen wij zowel voor zakelijke als particuliere cliënten de fiscale en administratieve belangen. Wij onderscheiden de volgende cliënten: 
 
  • Ondernemers 
  • Starters 
  • Particulieren 
 
WIE ZIJN WIJ 
 
Ons kantoor is thuis in de wereld van de ondernemer en weet ook de particuliere cliënt op een adequate wijze bij te staan. 
 
Om de cliënten goed te kunnen adviseren beschikken wij over een klein team specialisten op het gebied van fiscale aangelegenheden, personeelszaken en administratieve dienstverlening. 
 
Onder het motto " ieder zijn vak " verwijzen wij onze cliënten door bij werkzaamheden die kennis van bijzondere rechtsgebieden vereisen. Op die manier denken wij hen het beste van dienst te zijn. Overigens stellen wij er belang in door te verwijzen naar een adviseur die op dat rechtsgebied ook een bijzondere deskundigheid heeft. 
 
Dat wij bij onze werkzaamheden gebruik maken van geavanceerde programmatuur en apparatuur spreekt voor zich. 
 
De werkzaamheden worden verricht conform de gedragsregels en het tuchtrecht van de Nederlandse Federatie van Financieel Planners.