Accountant
Accountant
AVZ Administraties in
Wateringen
[Terug naar Wateringen]
AVZ Administraties
Naaldwijkseweg 39 /42
2291PA Wateringen

tel: 0174-221111

Extra informatie

AVZ administraties is een bedrijf met 18 medewerkers die de administratie verzorgen voor circa 450 ondernemers door heel Nederland. Na een verhuizing en diverse verbouwingen heeft AVZ nu de beschikking over drie kantoorpanden aan de Naaldwijkseweg 40 - 42 te Wateringen.    
AVZ Administraties is een zeer klantgericht kantoor met een laagdrempelig karakter. Door de persoonlijke benadering naar de klanten toe is AVZ Administraties zeer goed in staat het meest fiscale voordeel voor iedere ondernemer te verwezenlijken. Door de nauwe samenwerking met fiscalisten, accountants en assuradeurs kan AVZ Administraties de ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf volledig ondersteunen en adviseren.  
 
Wij bieden speciale aandacht en begeleiding voor (startende) ondernemers. AVZ Administraties heeft voor de ondernemer een pakket van administratieve diensten samengesteld. Uw boekhouding wordt efficiënt en effectief verwerkt en er wordt op de door u gewenste momenten aan u gerapporteerd over uw financiële situatie en de prestaties van uw bedrijf.  
Het pakket bestaat uit de volgende diensten:  
 
• Opstarten en inrichten van de financiële administratie voor uw bedrijf.  
• Verwerken van de administratie.  
• Samenstellen en digitaal verzenden van de aangifte omzetbelasting.  
• Periodiek rapporteren van uw financiële situatie en prestaties.  
• Samenstellen van de jaarrekening conform de wettelijke richtlijnen.  
• Verzorgen van de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.  
• Samenstellen van tussentijdse cijfers, budgetten, begrotingen en andere financiële analyses.  
 
AVZ Administraties richt zich ook op de activiteiten rond de administratie van Verenigingen van Eigenaren (VvE). Deze activiteiten kunnen bestaan uit o.a. ledenadministratie en verslaglegging naar betrokken instanties. Voor Verenigingen van Eigenaren kan het daarom prettig zijn als deze diensten uitbesteed kunnen worden. Een professionele partij die zich dagelijks met VvE Beheer bezighoudt.  
Boekhoud pakket.  
 
AVZ Administraties verwerkt uw administratie middels het financiële softwarepakket Accountview. Verder is AVZ Administraties bekend met de meeste boekhoudpakketten, o.a. met: Exact, Unit4, Mammut, Intramed en Davilex. Ook kunnen wij u adviseren in de eventuele aanschaf van een boekhoudprogramma.  
Online boekhouden.  
 
Bij AVZ Administraties heeft u tevens de mogelijkheid tot online boekhouden

Diensten 

Financiële administratie 
 
Denkt u aan het uitbesteden van uw financiële administratie? Dan bent u bij AVZ Administraties aan het juiste adres. Met ons financiële administratie pakket verzorgen wij de complete administratie voor u en creëren waar mogelijk optimaal belastingvoordeel. Wij communiceren namens u naar de verschillende instanties zoals de Belastingdienst, KvK en banken. 
 
Salarisadministratie 
 
AVZ Administraties helpt u graag met uw salarisadministratie. Wij verzorgen zaken als de periodieke salarisstroken en de aangifte loonheffingen. Tevens adviseren wij u op het gebied van het toepassen van CAO afspraken, pensioenregelingen en verzekering tegen arbeidsongeschiktheid. 
 
Belastingadvies 
 
Het optimaal toepassen van belastingen en regels is een vak apart. Soms zijn belastingen complex of onbekend terwijl door een slimme inzet ervan juist goede voordelen zijn te behalen. Bent u op zoek naar professioneel belastingadvies, vraag het dan aan AVZ Administraties. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in om u van gedegen advies te voorzien. 
 
Online boekhouden 
 
AVZ Administraties biedt de mogelijkheid aan voor online boekhouden. Zo kunt u overal en altijd uw boekhouding bijhouden. Wij werken met het boekhoudpakket van YOB. Werkt u reeds met een ander pakket zoals Exact, Mamut en dergelijke dan kunnen wij uw administratie inlezen, controleren en/of verder voor u verwerken.