Accountant
Accountant
Accountant in Zeddam
Selecteer een accountant
[Terug naar provincie Gelderland]Overzicht accountants in Zeddam

Bornhof Finance
Bornhofweg 5
7038ES Zeddam

accountants in buurt van Zeddam

KroeseWevers Doetinchem accountantskantoor
Hamburgerbroeklaan 22
7005 AJ Doetinchem

Extra informatie:
Organisatie Onze organisatie kent korte lijnen, hetgeen wel zo efficiënt werkt. Om oplossingen te bieden en de beleidsondersteuning op niveau inhoud te geven, denken onze medewerkers met de klant mee. Er wordt gewerkt vanuit een resultaatgerichte aanpak. Welke dienstverlening u ook voor ogen heeft, onze flexibele manier van werken garandeert u op elk gewenst moment een passend antwoord.
Velthorst Gerdessen Administratie- en Belastingadviseurs
Dr. Grashuisstraat 42
7021CL Zelhem........

Extra informatie:
ere werkzaamheden zoals: ◾Wijzigen van rechtsvorm ◾Aanvragen van uitkeringen en toeslagen ◾Advies bij de keuze van een verzekering ◾Opstellen van contracten ◾Accountantscontrole ◾Begeleiding van bedrijfsoverdrachten ◾Fiscale bezwaar- en beroepsprocedures ◾Bezwaar- en beroepsprocedures voor sociale verzekeringswetgeving........
De Jager Accountants & Adviseurs BV Kennepohl
Keppelseweg 5 /A
7001CE Doetinchem

Extra informatie:
........ Jager Accountants & Adviseurs BV Kennepohl is een no-nonsense accountantskantoor. Vanuit ons kantoor in Doetinchem bedienen wij onze opdrachtgever met een persoonlijke, praktische en proactieve benadering op basis van individuele wensen en behoeften. Wij zijn werkzaam voor MKB-organisaties in de regio en daarbuiten. De Jager Accountants.......
Accountantskantoor Van Schriek BV
Didamseweg 32
7031AM Wehl

Extra informatie:
........ de Didamseweg 32 te Wehl. Ons kantoor houdt zich o.a. bezig met: · het samenstellen van uw jaarrekening · het verzorgen van uw administratie · het verzorgen van uw fiscale aangifte · het verzorgen van uw loonadministratie · advisering voor het MKB Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.


Plaatsen in omgeving van Zeddam

Doetinchem (9 accountants)
Wehl (2 accountants)
Zelhem (2 accountants)Bent u een accountant uit Zeddam of elders en wilt u uw accountant activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zeddam staat momenteel 1 accountant vermeld.