Accountant
Accountant
Velthorst Gerdessen Administratie- en Belastingadviseurs in
Zelhem
[Terug naar Zelhem]
Velthorst Gerdessen Administratie- en Belastingadviseurs
Dr. Grashuisstraat 42
7021CL Zelhem

tel: 0314-621333

Extra informatie

Diensten van Velthorst Gerdessen   
Als ondernemer wilt u ondernemen. Dat snappen wij bij Velthorst Gerdessen. Daarom nemen wij u al het ‘boekhoudwerk’ uit handen zodat u kunt doen waar u goed in bent. En dan doen wij waar wij goed in zijn. Ook particulieren, verenigingen en stichtingen die liever iets anders doen dan de financiën regelen, zijn bij ons aan het goede adres. 
 
Onze klanten zijn onder meer te vinden in de zakelijke dienstverlening, detailhandel, groothandel, bouw, automotive, industrie, gezondheidszorg en techniek. Van ZZP-er tot midden- en klein bedrijf, en van particulier tot vereniging, iedereen kan rekenen op dezelfde deskundige hulp. Wij werken voor u vanaf ons kantoor in Zelhem of bij u op het bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht voor online support. 
 
Financiële administratie 
 
Wij nemen u alle zorgen uit handen. U kunt de hele financiële administratie aan ons uitbesteden. Of een gedeelte daarvan. Wat u wilt. En toch heeft u op elk moment zicht op uw inkomsten en uitgaven. 
 
Wij werken met de software van Unit4. Deze software kunnen wij ook bij u installeren zodat u zelf uw administratie kunt inboeken. Nieuw is Unit4 Paperless; een slimme scanner die facturen scant en ze vervolgens direct en automatisch in het boekhoudprogramma zet. Daarmee besparen we papier, tijd en geld. Rabobank-klanten hebben bovendien de mogelijkheid om hun rekening te koppelen aan ons boekhoudprogramma zodat veranderingen meteen worden verwerkt. Zo bent u altijd op de hoogte van uw actuele financiële positie. 
 
U kunt bij ons terecht voor: 
 
◾De financiële administratie 
◾De salarisadministratie 
◾De jaarrekening 
◾Begrotingen en prognoses 
 
Fiscaal 
 
De medewerkers van Velthorst Gerdessen zijn specialisten op het gebied van belastingen. En altijd staan uw belangen voorop, zodat u nooit teveel betaalt. 
 
U kunt bij ons terecht voor: 
 
◾Aangifte inkomstenbelasting 
◾Aangifte vennootschapsbelasting 
◾Aangifte omzetbelasting 
◾Aangifte loonheffingen 
◾Aangifte erfbelasting 
◾Aangifte schenkbelasting 
 
Advies 
 
Bezig met een overname? Een grote investering? Of wilt u uw toekomstplannen eens bespreken met een financieel expert? Laat u dan adviseren door de medewerkers van Velthorst Gerdessen. Dan weet u waar u aan toe bent. We werken met een klein team, maar hebben veel specialistische kennis in huis. 
 
Wij helpen u graag op weg met advies. Bijvoorbeeld over: 
 
◾Investeren ja of nee? 
◾Herstructureren of doorgaan op de ingeslagen weg? 
◾Fuseren of overnemen? 
◾Welke rechtsvorm is geschikt? 
 
Overig 
 
U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw financiële- en belastingzaken en deskundig advies daarover. Ondernemers en particulieren weten ons ook te vinden voor andere werkzaamheden zoals: 
 
◾Wijzigen van rechtsvorm 
◾Aanvragen van uitkeringen en toeslagen 
◾Advies bij de keuze van een verzekering 
◾Opstellen van contracten 
◾Accountantscontrole 
◾Begeleiding van bedrijfsoverdrachten 
◾Fiscale bezwaar- en beroepsprocedures 
◾Bezwaar- en beroepsprocedures voor sociale verzekeringswetgeving