Accountant
Accountant
Kantoor Jansen in
Zuidwolde
[Terug naar Zuidwolde]
Kantoor Jansen
Schoolstraat 2a
7921 AV Zuidwolde

tel: 0528-371001

Extra informatie

Welkom bij KANTOOR JANSEN   
Kantoor Jansen in Zuidwolde is een klein administratiekantoor en staat onder leiding van Willem Jansen. 
Wij hebben ruime ervaring (30 jaar) op het gebied van administraties en belastingen. Ons kantoor richt zich met name op het Midden- en Kleinbedrijf en op de startende ondernemer. 
 
Ook voor particuliere belastingaangiften bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Kantoor Jansen is zeer flexibel en toegankelijk en profileert zich als administratiekantoor en belastingadviseur om de hoek. 
 
Even voorstellen 
 
Kantoor Jansen is in 2008 gestart als een zelfstandig administratiekantoor, gevestigd aan de Schoolstraat 2a te Zuidwolde (Dr), naast het gemeentehuis, onder leiding van Willem Jansen. 
Willem heeft al ruim 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van boekhouding, administratieve dienstverlening en fiscale aangiften. 
 
Kantoor Jansen staat voor duidelijkheid, het nakomen van afspraken en van een open wijze en eerlijke wijze van samenwerken, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. 
 
Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd en proberen voor iedere cliënt het maximale rendement te halen. De kracht en het voordeel van Kantoor Jansen is dat er veel ervaring en expertise aanwezig is. 
Tevens kunnen wij onze dienstverlening tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven aanbieden omdat wij geloven dat administreren niet duur hoeft te zijn. 
 
Of het nu gaat om de gehele administratie van een bedrijf, de jaarrekening of uw belastingaangiften, ons kantoor kan u van dienst zijn. 
Ook voor verenigingen is het mogelijk tegen allezins redelijke tarieven gebruik te maken van onze diensten. 
Ons kantoor is voor u een betaalbare oplossing ! 
 
Kantoor Jansen is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen). 
De NOAB is een beroepsorganisatie van over het algemeen kleinere administratiekantoren. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden. Het NOAB-lidmaatschap verplicht de aangesloten kantoren hun kennis en kwaliteit van zaken bij te houden. 
In voorkomende gevallen kunnen kantoren ten alle tijde een beroep doen op de NOAB-adviesgroep (gespecialiseerde vakmensen op elk gebied). 
 
Wij zijn van mening dat wij u ook van dienst kunnen zijn. 
 
Kantoor Jansen staat altijd voor u klaar.