Accountant
Accountant
Van Oers Agro accountantskantoor in
Zundert
[Terug naar Zundert]
Van Oers Agro accountantskantoor
Hofdreef 24
4881 DR Zundert

tel: (076) 5978800

Extra informatie

Van Oers Agro accountantskantoor   
Van Oers Agro accountantskantoor is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies, een middelgroot kantoor in West-Brabant. Al bijna 50 jaar bedienen we onze agrarische klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en agro-advies. 
 
Van Oers Agro accountantskantoor onderscheidt zich door kwaliteit, vooruitstrevendheid en een persoonlijke benadering. 
Onze medewerkers zijn afkomstig uit de agrarische sector en weten daardoor exact wat er bij u speelt. Door voortdurende scholing zijn zij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en passen deze moeiteloos toe op uw bedrijf.  
 
Van Oers Agro accountantskantoor is een modern en vooruitstrevend kantoor. Met ons online bedieningsconcept heeft u dagelijks actueel inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Op basis van die gegevens kunnen we u op maat adviseren in elke levensfase van uw bedrijf. 
 
Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, het gevoel moet goed zijn, moet vertrouwd zijn. Uw relatiebeheerder weet alles van uw bedrijf en doordat de lijntjes kort zijn komt u nooit voor verrassingen te staan. De belangrijkste beslissingen worden aan de keukentafel genomen, graag schuiven we bij u aan om meer over de toegevoegde waarde van Van Oers Agro accountantskantoor te vertellen. 
 
Over Van Oers Agro accountantskantoor 
 
Aan de keukentafel worden de belangrijkste beslissingen genomen. Dat ervaren wij elke dag. Wij komen dan ook graag bij u langs voor besprekingen van de jaarcijfers, fiscale adviezen of om mee te denken bij strategische beslissingen. 
 
Deskundige relatiebeheerders 
 
Onze relatiebeheerders komen uit uw sector en spreken uw taal. Ze begrijpen dat u van alles aan uw hoofd heeft en denken met u mee om uw plannen tot uitvoering te brengen. Zonder overigens ja-knikkers te zijn, want een deskundig advies staat bij ons altijd op één. 
 
Van Oers Agro accountantskantoor heeft specialisten in elke sector. Uw relatiebeheerder past bij u, niet alleen door zijn interesse en kennis, maar zeker ook als mens. Voor een vertrouwensband moet het immers klikken met elkaar. Zodat u zorgeloos kunt ondernemen, omdat u weet dat het altijd goed komt. 
 
Wat heeft Van Oers Agro accountantskantoor u te bieden 
 
Van Oers Agro accountantskantoor is de specialist als het gaat om agrarische accountancy en advisering. Wij kunnen u op veel gebieden ontzorgen en adviseren. De agrarische wereld vraagt om specialisten en mensen die uw taal spreken, die bereikbaar zijn op momenten dat het u uitkomt. 
 
U kunt bij Van Oers Agro accountantskantoor onder meer terecht voor: 
 
  • Agrarische accountancy 
  • Agrarische advisering 
  • Fiscaal advies 
  • Loonadministratie en loonadvies 
  • Subsidie-aanvragen 
  • Technische cijfers 
  • Bedrijfsvergelijkingen 
  • Online boekhouding, loonverwerking en inzicht in uw cijfers